Vill du bli bättre
på att leva samman med den du älskar?

För de flesta är det en utmaning att leva ihop - levasamman - med en annan människa. Det behövs ömsesidig respekt, hänsyn, engagemang och - kärlek! Det är viktigt med kommunikation och överenskommelser m.m. för att få förhållandet att fungera.

Det finns också mycket man kan göra för att skapa bättre, hållbara och lyckliga relationer. Syftet med levasamman.se är framförallt att kommunicera stöd för att skapa ännu bättre relationer i t.ex. äktenskap eller samboförhållanden. Vår önskan är att främja människors samlevnad i olika former och i relationer till: partner, familj, barn, arbetskamrater, skola, m.m. Är Du nyfiken på detta, hälsar vi Dig välkommen!

VÄLKOMMEN!

Vi inbjuder Dig att delta i vår interaktiva äktenskapskurs, som givetvis fungerar också för sambos. Där finner Du de flesta områden som gäller par-relationer: barn, ekonomi, sex, roller och uppgifter, konflikthantering, kommunikation, mål, m.fl. Där kan Du också rådfråga med våra professionella relationsterapeuter.

Testa gärna vår frågebank på Dig och Din partner; ställ frågorna till varandra och samtala om svaren, kanske bli överraskade, kanske hitta nytt att tänka på - och göra...

Vi stöder BRIS.